INSCHRIJVEN

De inschrijving voor de Toerversie Rotterdam van zondag 11 augustus is geopend! Verzamel jouw fietsvrienden en schrijf jullie zo snel mogelijk in! 

TARIEVEN

        Super Early Bird
Early BirdRegulier

            

25km vrije toertochtVerlopenVerlopen
€12,50
40 km vrije toertocht Verlopen
Verlopen
€12,50
70 km (& 85 km - Den Haag) vrije toertochtVerlopen
Verlopen
€32,50
110 km vrije toertochtVerlopen
Verlopen
€35,00
150 km vrij toertocht VerlopenVerlopen
€37,50

Direct inschrijven Rotterdam Direct inschrijven Den Haag Direct inschrijven Dordrecht

Groepskorting
Doe je mee in groepsverband en koop je minimaal 10 tickets (in één bestelling)? Dan ontvang je 10% korting op alle bestelde tickets! Het combineren van verschillende soorten tickets is mogelijk.

Borg stuurbordje

Tijdens jouw inschrijving betaal je €4,- borg voor het stuurbordje.  Dit heeft te maken met duurzaamheid, zodat de stuurbordjes hergebruikt kunnen worden. Na de finish ontvang je de borg terug zodra je je stuurbordje inlevert, dit kan op verschillende manieren. Je kan dit doen door het in te ruilen voor een consumptie of door een terugbetaling.

Ben je lid van de NTFU?

Dan ontvang je €4,- korting op je inschrijving voor de Toerversie Rotterdam. Kies in het inschrijftraject voor het NTFU-tarief en vul verderop je lidnummer in!

Kies jouw afstand

LET OP: Denk jij nou zondagochtend 11 augustus: ik wil tóch nog meedoen! Dat kan ook zonder voorinschrijving. Kom dan naar de startlocatie en meld je bij de inschrijfbalie. Een dagdeelname is wel duurder dan een voorinschrijving, dus je kan je beter nu inschrijven om geld te besparen.

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen